Kom igångStäll en frågaLogga inInformation

Drömresan

Alla som säljer Bra Förlags jultidningar har chans att vinna ett resepresentkort värt 20.000 kronor! Skriv på baksidan av ordersedeln varför du valde att sälja för Bra Förlag, så deltar du i tävlingen. Om du beställer via internet får du fylla i ditt tävlingsbidrag i en enkät som startar efter att du bekräftat din order.

Ordern måste vara betald senast den 31 januari för att delta. Bland inkomna förslag utser en jury vinnaren. Vinnaren svarar själv för eventuellt vinstskatt.

Grattis till 2019 års vinnare!

Vinsten av 2019 års Drömresa går till familjen Malmberg i Göteborg! Stort grattis till dem och vi hoppas att de får sig en oförglömlig resa med många fina minnen!

Stort tack till alla som deltagit i tävlingen! Det är alltid både roligt och lärorikt att läsa era tävlingsbidrag. Vi uppskattar även all kritik och tips ni gett oss inför kommande år. Det går alltid att bli bättre och all feedback är guld värd. Vi lovar att göra vårt bästa och hoppas på ett riktigt vasst erbjudande till vintern 2020! Tack och hoppas att vi ses igen!

Uppdaterat 2020-02-06

Sälj jultidningar!